Over Vestire

IT'S ALL ABOUT ELECTRIC

Opgericht in 2014


Sinds 2014 staat Vestire voor u klaar bij vragen over elektra, domotica, camerasystemen of alarmsystemen. Kwaliteit, Kennis en service is waar het bij Vestire om draait. Wij adviseren u niet alleen over een product, maar geven u ook een uitgebreide uitleg van de voor en nadelen van sommige keuzes.


In 2014 begonnen met als voornaamste doelgroep oudere en hulpbehoevende helpen aan een passend domotica systeem zodat deze langer thuis konden blijven wonen. Maar de markt groeit en domotica wordt steeds meer een gemeengoed.


Aan de basis van een goed domotica systeem staat een goede huisinstallatie. Vandaar dat ook dit vanaf dag 1 is meegenomen in het pakket van Vestire.


Later zijn camera systemen, alarmsysteme en toegangscontrole erbij gekomen. Dit zijn onderdelen die in een goed domotica systeem heel waardevol zijn. Door cursussen te volgen over de producten is het nu zo ver dat Vestire deze componenten ook volledig kan integreren in een domotica systeem. Maar ook als stand-alone systeem biedt Vestire deze producten aan.


WAAROM KIEST U VOOR VESTIRE


Als u erop wil kunnen vertrouwen dat u een goed product krijgt geïnstalleerd, tegen een normale prijs maar met uitmuntende service. Dan bent u bij Vestire aan het juiste adres.


Wij adviseren u over de keuzes die u kunt maken. Door de jarenlange kennis en motivatie kunnen we systemen aanbieden die geheel op maat worden gemaakt.


Natuurlijk installeren we niet alleen, maar onderhouden en lossen ook storingen aan uw installatie op.  Door een uitgebreid netwerk kunt u ook altijd vertrouwen op de kennis en ondersteuning van onze leveranciers. Door deze combinatie kunnen we vrijwel altijd een passende oplossing bieden.


Aanbod


  • Lichtplan samenstellen
  • Zonnepanlen
  • Huisinstallaties
  • Domotica

Noodgevallen


  • Storingen
  • Onderhoud
  • Tijdelijke oplossingen
  • Defecten opsporen


IF IT BLACKED OUT,

WE'LL LIGHT IT UP AGAIN!

EEN NIEUWE GROEPENKAST NODIG?

ONZE MERKEN