Reviews

REVIEWS

"Prima vakman"


Prima vakman, heeft alles netjes gemaakt, omdat nog niet alles in mijn serre klaar was. Kwam Bart de electra naderhand nog aansluiten, prijs kwaliteit prima in orde. Komt de afspraken na.

"Helemaal top.

Graag tot een volgende keer!"


Ik kan niet anders zeggen dan dat Vestire van het begin tot het eind van de klus alles meer dan prima in orde heeft gemaakt. Eerst langsgeweest om de boel op te nemen en advies te geven. Daarna zelf alles besteld en verzorgd, Vervolgens de klus snel en netjes geklaard.

Helemaal top.

Graag tot een volgende keer!"Klus prima geklaard. Vriendelijk en accuraat in afspraak"


Defecte aardlekschakelaar geconstateerd door de netbeheerder. Binnen 1 dag vervangen en de installatie is weer zoals het hoort..
"Snelle en correcte aflevering"


Extra groep in meterkast maken voor jacuzzie via kruipruimte kabel leggen naar buitenterras en daar stekkerdoos monteren
"De monteur was ook erg vriendelijk"


Waar ik bij veel electriciens het gevoel had dat ze me op kosten probeerden te jagen door onnodige werkzaamheden uit te voeren, Had ik bij Vestire het gevoel dat ik gewoon met een betrouwbaar bedrijf te maken had. Ze wisten me ook helder en in begrijpelijke taal uit te leggen wat er precies moest gebeuren en welke kosten daaraan verbonden waren. De monteur was ook erg vriendelijk.


Projecten uit het verleden

LICHTPLAN en ELEKTRA


Als eerste is dit pand geheel voorzien van een nieuwe elektra installatie. Bij dit project is er gekozen voor een uitbundige aanpak qua verlichting. Zo is de gehele woning voorzien van verlaagde plafonds met inbouwspots. In de diverse nissen die gecreëerd zijn zitten kleine spots voor sfeerverlichting. Daarnaast is er op de voorgevel gekozen voor up/down lights om deze te accentueren.


De oprit is ook voorzien van verlichting. Hier zijn RVS grondspots geplaatst. Voor de gehele pandverlichting is gekozen voor schakelklokken (winter/zomertijd) voor het in en uitschakelen van de pandverlichting. De grondspots zijn zo geplaatst dat deze tevens dienen als buitenverlichting bij de voordeur.


Daarnaast is het pand voorzien van een alarmsysteem en elektrische poort op afstand bedienbaar.


Project Details


Locatie: Nuth


Start datum: Dec 2016


Eind datum: Juni 2017


LED VERLICHTING


Voor deze klant led sfeer verlichting in de keuken gerealiseerd.


Project Details


Locatie: Maastricht


Start datum:  2016


Eind datum:  2016


KEUKEN en ZONNEPANELEN


Een klein project waarbij de keuken werd vervangen. Extra groepen bijgeplaatst voor de nieuwe apparatuur in de keuken.


Tevens omvormer voor de zonnepanelen op het dak verplaatst en opnieuw aangesloten.


Project Details


Locatie: Maastricht


Start datum: mrt 2018


Eind datum: apr 2018


Vestire staat klaar om u te helpen!